skip to Main Content
GASTRIK? ANGIN MEDU PEDIH ULU HATI? Petua Bernas Untuk Melegakan Perkara Tersebut

GASTRIK? ANGIN MEDU PEDIH ULU HATI? Petua Bernas untuk Melegakan Perkara Tersebut

Boleh cuba sendiri di rumah. 

 

1) Amalkan Cuka Tin/Kurma dengan cara yang betul.. sebab hasil peraman buah tin/kurma ini hasilkan probiotik semulajadi. Bakteria baik yang Penting sangat untuk pulihkan masalah perut kita ni

2) Susu Kambing, tenusu yang DIBOLEHKAN sebab ia bersifat alkali 😊dapat keluarkan angin dengan mudah dan mengenyangkan.. Laktosa dari susu kambing pula akan menjadi Prebiotik semulajadi untuk memelihara usus anda tau..

CARA AMBILAN MESTI BETUL TAU !

🌜 Sarapan Pagi : Susu Kambing + Oat + Kurma . Untuk perawatan Perut dan Usus kita. Juga buat anda kenyang 4 Jam. Nak jadikan Menu Sahur pun boleh jika puasa.

💨 Ketika Perut Masuk Angin : Larutkan Potongan Halia dalam Air Panas Mendidih. Kemudian Bancuh Susu Kambing dan minum. Ia bantu keluar angin serta merta. Kalau tak nak letak halia nak minum Gitu saja pun boleh.

🍚 Selepas Makan : 5 Titik Cuka Tin larutkan dalam 200ml Air Suam.. ini supaya penghadaman kita tak terlalu asidik dan merengsakan perut kita yang sensetif tu. Probiotik Semulajadi dari cuka juga bantu keluarkan bakteria jahat penyebab gastrik.

KEBAIKAN LAZZ SUSU KAMBING UNTUK LEGAKAN MASALAH PERUT.

☑️ tanpa Krimer Manis, Bersumberkan Bahan Non GMO.. baik untuk pengguna yang mementingkan produk yang natural.

☑️ LAZZ SEDAP ! Anda mesti suka😍

☑️ Tidak menggunakan Soya Lesithin sebagai emulsi. Bererti tiada unsur soya pada susu Lazz ini..lebih beralkali dan mengeluarkan angin.

☑️ Hadiah menarik untuk yang kumpul Hologram. Dan Khidmat Penghantaran Kerumah 1 Malaysia.

Tempah di www.lazzdelivery.com

Jika anda ada masalah perut sekarang ni, bagitau admin. Kami cuba bantu anda share pelbagai tips lanjut.

Klik www.wasap.my/60182777290 

Back To Top